CONTACT FORM

 If you are happy with my services please leave a comment in my guest book below.

GÄSTBOK/GUESTBOOK

 • Annette • 7 augusti 2015 13:52:04
  Tack snälla för den fina make up du gjorde på mig inför mitt bröllop den 24/7-2015. Är verkligen supernöjd och kände mig otroligt vacker! Det höll jättebra och jag som ibland blir fet i ansiktet kände mig fräsch hela dagen och natten. Stort tack! <3
 • Isabelle Samuelssono • 3 augusti 2015 21:26:09
  Jag hade letat i ungefär två månader efter någon eller några att göra mitt hår och smink inför mitt bröllop. Jag hade ingen vidare tur; antingen var prisklassen way out my league eller så matchade det billiga priset slutprodukten allt för väl. Men sen en dag satt jag på min lunchtimme och försökte komma på nya google sökord för att hitta någon ny hemsida. Det var då Tanja dök upp! Det första jag såg var hennes fantastiska Make-up jobb på några tjejer med jättestora blomsterkransar. När jag sedan såg hennes rimliga pris visste jag att jag hittat rätt! Äntligen någon med talang som inte krävde en förmögenhet!
  Jag mailade henne direkt och fick snabbt svar, vi bokade en tid för provsmink, jättebra tillfälle att testa lite olika saker och komma fram tills vad man gillar. Jag bor i USA (gifte mig i Göteborg), så chansen att få komma hem, möta alla och testsminka var verkligen något som gjorde planering lättare.
  Vi gifte oss förra veckan och Tanja kom tidigt på morgonen till vårat hotell rum, hon gjorde inte bara iordning mig utan 4 bridesmaids och min svärmor. Hon gjorde ett underbart jobb med dem allihopa! Hon lyckades få att de matchade men såg inte ut som kopior vilket är precis vad jag letade efter.
  Under bröllopet kom alla och berömde min frisyr och mitt smink, jag kan verkligen säga att jag är 100% nöjd med det hon gjorde. Jag kände mig vacker, mina tjejer kände sig vackra och vi uppskattade verkligen alla komplimanger vi fick.
  Tanja är inte bara en fantastisk make-up artist men också en underbar och go tjej, jättelätt att jobba med och är inte rädd för att göra ändringar eller testa något annat. Hon gjorde stämningen på morgonen skön och avslappnad. Jag skulle verkligen rekommendera hennes tjänster till alla!!
 • ELIN • 1 augusti 2015 12:07:05
  Stort tack för den supersnygga makeupen som du gjorde på min bröllopsdag. Du är så duktig och jag kände mig SÅ vacker! Tusen tusen tack!
 • Kanwal Rana • 22 maj 2013 21:43:27
  Tanja är en jätte duktig makeup artist / hårstylist.
  Jag blev super nöjd med sminket och håret på min
  fotografering :) stort tack !!!! ♡
 • Oriana • 7 februari 2013 08:09:55
  Stort tack till dig Tanja för den underbart fina make upen jag fick den 2/2 då jag skulle på bröllop. Inte nog med det så hjälpte du mig även med frisyren som blev fantastiskt fin. Du har förmågan att framhäva det fina i en persons ansikte och se till att det lyser om en. Jag tror att jag aldrig fått så mycket komplimanger som när du sminkat och stylat mig. I was glowing!! Du är en naturbegåvning, keep up the good work!!!
 • Nina • 21 januari 2013 14:51:31
  Hej Tanja,du fixade både bröllops hår o sminkning Super duktigt! Sminket och hela stylingen blev hur bra som helst !
  TACK FÖR DU GJORDE MIG SÅ VACKER TILL MITT BRÖLLOP.
 • Maren Gjøen • 13 september 2012 12:01:18
  Kjære Tanja!!

  Jeg vil takke deg så mye for en fantastisk innsats i bryllupet mitt på lørdag :) Du var virkelig helt fenomenal og jeg var utrolig fornøyd med både hår og sminke!! Du er virkelig både utrolig flink og hyggelig!!

  Min største bekymring i bryllupet var jo ansvällningene i pannen - og det fikset du på en best mulig måte. Tusen takk for det!! Jeg er veldig glad for at det var du som ordnet dette!

  Klemmer fra Maren!!